Нема на залиха

1/2 троја унца Австралиски лунар година на зајакот

Продаваме:

59.220 МКД

Купуваме:

55.280 МКД

Спремно за испорака денес

Достава за 1-3 работни дена

Земја на потекло: Австралија

Производител: The Perth Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 25.60 мм

Тежина: 1/2 троја унца (15.55 грама)

Валута: AUD (Австралиски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ