2.5g ari investimi Valcambi

Blej: 10.230
Shitet: 9.280

Specifikimet

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AU

Pastërtia: 999.9

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 11.50 x 19.00 x 0.80 mm

Pesha: 2.5 gramë

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Akreditimi: L.B.M.A.

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja

Kategori: ARI