50 gram argjendi pllak Valcambi

Ne shesim:

4.890 MKD

Ne blejme:

3.570 MKD

Në gjendje

Dorëzimi për 1-3 ditë pune

Vendi i origjinës: Zvicër

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AG (Argjendi)

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 27.00 x 47.00 x 4.15 mm

Pesha: 50 gram

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Informacion rreth Valcambi SA

E themeluar në vitin 1961 në Zvicrën juglindore me emrin Valori & Cambi nga 5 sipërmarrës zviceranë. Në vitin 1967 emri u ndryshua në Valcambi SA dhe në të njëjtin vit Credit Suisse bleu 50% të rafinerisë dhe në vitin 1980 u bë pronar 100%. Në vitin 2003 Credit Suisse ia shiti rafinerinë European Gold Rafineries SA. Me një kapacitet rafinimi prej 2000 tonësh, Valcambi SA është rafineria më e madhe zvicerane dhe një nga më të mëdhatë në botë. Aktualisht është në pronësi të Global Gold Rafineries Ltd. dhe Rajesh Exports Limited.