1 ons ari investimi IGR

Në gjendje


Vendi i origjinës: Turqi

Prodhuesi: Istanbul Gold Rafinery (IGR)

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 21.00 x 35.50 x 2.35 mm

Pesha: 1 troj ons (31.10 gram)

Numërimi: 7 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Akreditimi: London Bullion Market Association (LBMA)

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.

Informacion rreth Istanbul Gold Rafinery (IGR)

Istanbul Gold Rafinery Inc., e cila renditet si rafineria e parë zyrtare e arit në listën e rafinerive të arit të Bursës së Arit të Stambollit dhe Nënsekretarit të Thesarit. Në shtator 2011, ajo arriti të hyjë në Listën e Ofrimit të Mirë të London Bullion Market Association (LBMA). Istanbul Altın Rafinerisi A.Ş (Istanbul Gold Refinery) vazhdon aktivitetet e saj si një kompani që zhvillon, zhvillon partnerë zgjidhjesh dhe kryen aktivitete të ndjeshme ndaj nevojave të mjedisit të saj në mënyrë që të përparojë gjithmonë dhe të ketë fjalën në sektorin botëror të përpunimit të arit.