50 gram argjendi pllak Argor-Heraeus

Ne shesim:

4.890 MKD

Ne blejme:

3.570 MKD

Në gjendje

Dorëzimi për 1-3 ditë pune

Vendi i origjinës: Zvicër

Prodhuesi: Argor-Heraeus SA

Metale: AG (Argjendi)

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 28.50 x 49.70 x 3.60 mm

Pesha: 50 gram

Numërimi: Nuk ka numërim

Paketimi: Flluskë

Informacion rreth Argor-Heraeus SA

E themeluar në vitin 1951 në Zvicrën juglindore me emrin Argor, është një nga rafineritë më të vjetra zvicerane. Në vitin 1960, banka zvicerane UBS bleu 80% të aksioneve të Argor. Në vitin 1986 UBS shet 25% të aksioneve të Heraeus dhe Heraeus dhe UBS formojnë Argor-Heraeus SA. Rafineria ka një kapacitet vjetor rafinimi prej rreth 400 tonë. Aktualisht është në pronësi të përbashkët nga Austrian Mint, grupi gjerman industrial dhe i metaleve të çmuara Heraeus dhe banka gjermane Commerzbank.