1g ari investimi Valcambi

Blej: 4.910
Shitet: 3.870

Specifikimet

Prodhuesi: Valcambi

Metale: AU

Pastërtia: 999.9

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 8.50 x 15.00 x 0.55 mm

Pesha: 1 gram

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Akreditimi: L.B.M.A.

Kategori: ARI