10x10 gram combi bar argjendi Valcambi

Ne shesim:

13.180 MKD

Ne blejme:

10.450 MKD

Në gjendje

Dorëzimi për 1-3 ditë pune

Vendi i origjinës: Zvicër

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AG (Argjendi)

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 74.00 x 105.00 x 1.40 mm

Pesha: 100 gram

Numërimi: Nuk ka numërim

Paketimi: Flluskë

Informacion rreth Valcambi SA

E themeluar në vitin 1961 në Zvicrën juglindore me emrin Valori & Cambi nga 5 sipërmarrës zviceranë. Në vitin 1967 emri u ndryshua në Valcambi SA dhe në të njëjtin vit Credit Suisse bleu 50% të rafinerisë dhe në vitin 1980 u bë pronar 100%. Në vitin 2003 Credit Suisse ia shiti rafinerinë European Gold Rafineries SA. Me një kapacitet rafinimi prej 2000 tonësh, Valcambi SA është rafineria më e madhe zvicerane dhe një nga më të mëdhatë në botë. Aktualisht është në pronësi të Global Gold Rafineries Ltd. dhe Rajesh Exports Limited.