1 ons monedhë ari Bualli Amerikan

Në gjendje


Vendi i origjinës: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Prodhuesi: United States Mint

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 32.70 mm

Pesha: 1 troj ons (31.10 gram)

Monedha: USD (Аmerikan dollar)

Paketimi: Kapsulë plastike

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.