13.96 gram monedhë ari 4 Dukatët austriakë Franz Joseph

Në gjendje


Vendi i origjinës: Austria

Prodhuesi: Münze Österreich AG

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 986 (23.75 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 39.50 mm

Pesha: 13.96 gram

Monedha: Ducat

Paketimi: Kapsulë plastike

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.