1 ons monedhë argjendi Viti hënor australian i dragoit

Në gjendje


Vendi i origjinës: Australi

Prodhuesi: The Perth Mint

Metale: AG (Argjendi)

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 40.90 mm

Pesha: 1 troj ons (31.10 gram)

Monedha: AUD (Australian dollar)

Botim i kufizuar: 300000 copa

Paketimi: Kapsulë e fortë plastike


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.