10g ari investimi Valcambi

Blej: 38.627
Shitet: 36.015

Specifikimet

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AU

Pastërtia: 999.9

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 15.20 x 25.30 x 1.60 mm

Pesha: 10 gramë

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Paketimi me certifikatë për analizë me numër serik

Akreditimi: L.B.M.A.

Kategori: ARI