50g argjendi pllak IGR

Blej: 4.370
Shitet: 3.120

Specifikimet

Prodhuesi: Istanbul Altin Rafinerisi

Metale: AG

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 28.86 x 49.96 x 1.86 mm

Pesha: 50 gramë

Numërimi: 1 shkronjë dhe 5 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Kategori: ARGJENDI