50гр сребрена плочка ИГР

Купи: 4.350
Продади: 3.100

Спецификации

Производител: Istanbul Altin Rafinerisi

Метал: AG

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Правоаголна

Големина: 28.86 x 49.96 x 1.86 мм

Тежина: 50 грама

Нумерирање: 1 буква и 5 бројќи

Пакетирање: Блистер со сертификат

Категорија: СРЕБРО