BarScreenSensor

Çmimi
21.700 MKD

Në gjendje


Përshkrim:

 • Teknologjia e saktë e matjes tejzanor është e përshtatshme për të testuar shufrat e metaleve të çmuara
 • Përdoret për shufra me të paktën 50/100 g (në varësi të gjeometrisë)
 • Zbulimi i shpejtë i përfshirjeve të metaleve të huaja
 • Depërtimi i plotë i objektit të matur me trashësi deri në 10cm

Paketa përfshin:

 • BarScreenSensor
 • Kokë matëse
 • Xhel kontaktues
 • Pllaka e kalibrimit
 • Manuali i udhëzimeve
 • 3 x bateri AAA
 • Kuti praktike e mbushur

Informacion rreth BarScreenSensor

BarScreenSensor është një nga instrumentet matëse më të rëndësishme për testimin e autenticitetit të shufrave të arit (dhe shufrave të tjerë të metaleve të çmuar). Matja tejzanor lejon depërtimin e plotë të të gjitha madhësive të zakonshme të shufrës prej më shumë se një ons dhe zbulon përfshirjet e metaleve të huaja me shpejtësi të ndryshme zëri.

Kur blini shufra, BarScreenSensor mund të parandalojë humbje të mëdha në vlerë. Kështu, tregtarët, bankat dhe koleksionistët e metaleve të çmuar mund të përfitojnë nga BarScreenSensor si kur blejnë ashtu edhe kur shesin. Brenda një kohe të shkurtër, ju keni testuar një shufër ari me BarScreenSensor - tërësisht pa acide testuese, plotësisht jo-shkatërruese. BarScreenSensor është i përshtatshëm në mënyrë të shkëlqyer për shufrat e argjendit. Edhe falsifikimet e vështira për t'u zbuluar me kallaj plumbi me të njëjtën densitet si argjendi, të cilat nuk bien në sy në një test klasik të densitetit, zbulohen me besueshmëri nga pajisja tejzanor nga Goldanalytix. Pesha e lartë dhe trashësia e shufrave të rënda të argjendit nuk përbëjnë një sfidë për BarScreenSensor.

Në manual, procedura e matjes është përshkruar në detaje. Imazhet e qarta dhe një tabelë vlerash referencë e bëjnë aplikimin të lehtë edhe për fillestarët.