1 troj ons ari investimi Argor-Heraeus Lepuri

Ne shesim:

114.250 MKD

Ne blejme:

110.480 MKD

Jashtë stok

Vendi i origjinës: Zvicër

Prodhuesi: Argor-Heraeus SA

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Përmasat: 23.30 x 40.40 x 1.90 mm

Forma: Drejtkëndëshe

Pesha: 1 troj ons (31.10 gram)

Botim i kufizuar: 8888 copa

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Akreditimi: London Bullion Market Association (LBMA)

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja

Informacion rreth Argor-Heraeus SA

E themeluar në vitin 1951 në Zvicrën juglindore me emrin Argor, është një nga rafineritë më të vjetra zvicerane. Në vitin 1960, banka zvicerane UBS bleu 80% të aksioneve të Argor. Në vitin 1986 UBS shet 25% të aksioneve të Heraeus dhe Heraeus dhe UBS formojnë Argor-Heraeus SA. Rafineria ka një kapacitet vjetor rafinimi prej rreth 400 tonë. Aktualisht është në pronësi të përbashkët nga Austrian Mint, grupi gjerman industrial dhe i metaleve të çmuara Heraeus dhe banka gjermane Commerzbank.