15 gram monedhë ari Kineze panda

Në gjendje


Vendi i origjinës: Kinë

Prodhuesi: Shenzhen Guobao Mint

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 27.00 mm

Pesha: 15.00 gram

Monedha: CNY (juan kinez)

Botim i kufizuar: 200000 copa

Paketimi: Kapsula silikoni

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.

Informacion në lidhje me Panda Kineze


Minta e Republikës Popullore të Kinës prezantoi Panda e Artë Kineze në 1982, duke ndryshuar modelin e monedhës çdo vit. Pjesa e përparme e monedhës paraqet Tempullin e Qiellit, një kompleks i ndërtuar në fillim të shekullit të 15-të gjatë sundimit të perandorit Yongle, dhe ana e pasme përmban një ose më shumë panda. Prodhohet nga Banka Popullore e Kinës përmes Mint Shenzhen Guobao. Është në dispozicion në pesha 30 gram, 15 gram, 8 gram, 3 gram dhe 1 gram.