PËR NE

INVEST METAL DOOEL Shkup fillon punën në Maqedoni nga mesi i vitit 2021. Me këtë bëhet kompania e parë që tregton me arin dhe argjendin investues në vend.

Ne tregtojmë metale të çmuara nga rafineritë dhe minierat me famë botërore.

Ne ofrojmë produkte investimi me çmime konkuruese.


Ari dhe argjendi janë para në të gjithë botën në çdo kohë.