За нас

ИНВЕСТ МЕТАЛ ДООЕЛ Скопје започнува со работа во Македонија средината на 2021 година. Со тоа станува првата компанија која тргува со инвестициско злато и сребро во државата.

Тргуваме со благородни метали од светски познати рафинерии и ковачници на пари.

Нудиме инвестициски производи по конкурентни цени.


Златото и среброто се пари во целиот свет во секое време.