1 ons monedhë ari filarmonia e Vjenës

Në gjendje


Vendi i origjinës: Austria

Prodhuesi: Münze Österreich AG

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 37.00 mm

Pesha: 1 troj ons (31.10 gram)

Monedha: EUR-ATS (Euro-Shilling)

Paketimi: Kapsulë plastike

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.

Informacion rreth filarmonia e Vjenës

E prezantuar për herë të parë në vitin 1989, Filarmonia e Vjenës është monedha më e suksesshme e investimit në Evropë. Pjesa e përparme e monedhës përshkruan sallën e famshme të koncerteve Wiener Musikverein dhe ana e pasme përmban instrumente të Filarmonisë së Vjenës duke përfshirë një bori vjeneze, fagot, harpë dhe katër violina me qendër në një violonçel. Prodhohet nga Mint Austriake (Münze Österreich). Monedha është në dispozicion në pesha prej 1 troj ons (31.10 gram), 1/2 troj ons (15.55 gram), 1/4 troj ons (7.78 gram), 1/10 troj ons (3.10 gram) dhe 1/25 ons troje (1.24 gram).