100g argjendi pllak Valcambi

Blej: 8.990
Shitet: 6.880

Specifikimet

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AG

Pastërtia: 999

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 34.00 x 59.00 x 5.30 mm

Pesha: 100 gramë

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Kategori: ARGJENDI