CaratScreenPen

Çmimi
56.400 MKD

Në gjendje


Përshkrim:

 • Kontrolloni karat në bizhuteri ari në një mënyrë të lehtë dhe të shpejtë
 • Në kombinim me stilolapsin e përfshirë me fibër qelqi, është në gjendje të zbulojë falsifikime dhe imitime të shumta të veshura me ar
 • Nuk nevojiten acide të rrezikshme ose pajisje të shtrenjta XRF për analizën e përmbajtjes së arit
 • Portativ dhe me jetëgjatësi të gjatë baterie - perfekte për matje në vend

Paketa përfshin:

 • CaratScreenPen
 • Sonda e stilolapsit
 • Cinch kabllo
 • Ngarkues
 • Stilolaps qelqi me fibër
 • Manuali i udhëzimeve
 • Kuti praktike e mbushur

Informacion rreth CaratScreenPen

Dëshironi të dini se sa vlejnë akoma bizhuteritë e arit të familjes suaj apo nëse unaza e martesës është me të vërtetë prej ari 585? Dëshironi të garantoni se nuk do të blini një nga stolitë e panumërta të falsifikuara?

Këto dhe shumë pyetje të tjera mund të marrin përgjigje nga CaratScreenPen tonë inovativ. Me këtë testues të lehtë për t'u përdorur bizhuteri, ju mund të kontrolloni origjinalitetin e bizhuterive prej ari (dhe gjithashtu platini) të çdo forme dhe ngjyre. Do të mësoni brenda sekondave numrin karat të objektit aktual të arit dhe nëse materiali korrespondon me shenjën e tij dalluese (p.sh. 585). Sistemi i matjes i menduar me zgjuarsi i kësaj pajisjeje të re të testimit të arit ju lejon të përcaktoni përmbajtjen e arit të pothuajse çdo objekt i imagjinueshëm (bizhuteri). Dhe e gjithë kjo është e mundur pa acide testuese, pajisje matëse jopraktike ose pajisje të shtrenjta fluoreshence XRF.

Trajtimi dhe shfaqja e rezultateve janë shumë të lehta dhe intuitive, gjë që e bën pajisjen të përsosur për përdoruesit privatë dhe komercialë. Bizhuteritë me vetëm një shtresë të hollë ari mund të zbulohen duke përdorur edhe stilolapsin e përfshirë me fibër qelqi. Thjesht duhet ta vendosni kampionin në fushën e sensorit të CaratScreenPen dhe të vini në kontakt midis stilolapsit të sondës dhe një vendi tjetër të testuesit të bizhuterive ari. Pas disa sekondash, ekrani do t'ju tregojë numrin e karatit dhe përqindjen e përmbajtjes së arit. Kjo garanton një kapacitet të lartë të mostrave në një kohë të shkurtër - asnjë testues i krahasueshëm i bizhuterive nuk është më i shpejtë.

I përshtatshëm për blerje/shitje të bizhuterive ari! Blini CaratScreen Pen dhe jini të sigurt kur tregtoni bizhuteri prej ari dhe platini! Ju lutemi lexoni manualin e detajuar të udhëzimeve përpara përdorimit të parë.