Посетите на нашата канцеларија се можни со претходна најава преку е-пошта или телефон.

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК

09:00 - 17:00


Контакт

Адреса: ул. Луј Пастер бр. 1, Скопје

Македонија (Палата Македонија)

Тел. +389 76 339 988

е-пошта: contact@investmetal.mk


Нарачки

Тел. +389 76 339 988

е-пошта: orders@investmetal.mk