Информации за плаќање со Mastercard картичка

Плаќањето со кредитна/дебитна картичка Mastercard е задолжително да биде извршено од картичка на физичкото или правното лице на кое гласи нарачката.

Плаќањето со картичка е без ограничување во износот.