Очекувана достава

1 троја унца Австралиски кенгур

Продаваме:

111.180 МКД

Купуваме:

107.500 МКД

Земја на потекло: Австралија

Производител: The Perth Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 32.10 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: AUD (Австралиски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ