30 грама сребрена монета Кинеска панда

Продаваме:

2.370 МКД

Купуваме:

1.670 МКД

На залиха

Земја на потекло: Кина

Производител: Shenzhen Guobao Mint

Метал: AG (Сребро)

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 40.00 мм

Тежина: 30.00 грама

Валута: CNY (Кинески јуан)

Oграничено издание: 10000000 парчиња

Пакетирање: Пластична капсула


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.