1/4 унца златна монета Канадски јаворов лист

Продаваме:

31.570 МКД

Купуваме:

29.170 МКД

На залиха

Земја на потекло: Канада

Производител: Royal Canadian Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 20.00 мм

Тежина: 1/4 троја унца (7.78 грама)

Валута: CAD (Канадски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.