20 gram ari investimi Valcambi

Në gjendje


Vendi i origjinës: Zvicër

Prodhuesi: Valcambi SA

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Drejtkëndëshe

Përmasat: 18.00 x 31.00 x 2.20 mm

Pesha: 20 gram

Numërimi: 2 shkronja dhe 6 numra

Paketimi: Flluskë me certifikatë

Akreditimi: London Bullion Market Association (LBMA)

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.

Informacion rreth Valcambi SA

E themeluar në vitin 1961 në Zvicrën juglindore me emrin Valori & Cambi nga 5 sipërmarrës zviceranë. Në vitin 1967 emri u ndryshua në Valcambi SA dhe në të njëjtin vit Credit Suisse bleu 50% të rafinerisë dhe në vitin 1980 u bë pronar 100%. Në vitin 2003 Credit Suisse ia shiti rafinerinë European Gold Rafineries SA. Me një kapacitet rafinimi prej 2000 tonësh, Valcambi SA është rafineria më e madhe zvicerane dhe një nga më të mëdhatë në botë. Aktualisht është në pronësi të Global Gold Rafineries Ltd. dhe Rajesh Exports Limited.