1 унца златна монета Австралиски лунар година на змејот

На залиха


Земја на потекло: Австралија

Производител: The Perth Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 32.60 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: AUD (Австралиски долар)

Oграничено издание: 30000 парчиња

Пакетирање: Тврда пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.