1 унца Армиларна монета Валкамби

На залиха


Земја на потекло: Швајцарија

Производител: Valcambi SA

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 55.00 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Нумерирање: Без нумерирање

Пакетирање: Капсула со сертификат

Акредитација: London Bullion Market Association (LBMA)

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.