1000 грама сребрена плочка ИГР

Продаваме:

57.810 МКД

Купуваме:

43.900 МКД

На залиха

Достава за 1-3 работни дена

Земја на потекло: Турција

Производител: Istanbul Gold Rafinery (IGR)

Метал: AG (Сребро)

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Правоаголна

Големина: 115.00 x 53.00 x 12.00 мм

Тежина: 1000 грама

Нумерирање: 1 буква и 5 бројќи

Пакетирање: Запечатена пластична кеса со сертификат

Информации за Istanbul Gold Rafinery (IGR)

Istanbul Gold Rafinery Inc., е прва официјална рафинерија за злато во листата на рафинерии на Истанбулската берза за злато и Потсекретаријатот за финансии. Во Септември 2011 година, успеа да влезе во листата за добра испорака на London Bullion Market Association (LBMA). Istanbul Altın Rafinerisi A.Ş (Istanbul Gold Refinery) продолжува со своите активности како компанија која развива, развива партнери за решенија и спроведува активности чувствителни на потребите на својата околина со цел секогаш да напредува и да има збор во светскиот сектор за рафинирање на злато.