1 троја унца Кругерранд

Купи: 115.603
Продади: 111.161

Спецификации

Производител: Rand Refinery

Метал: AU

Чистота: 916.7

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Големина: Q32.77 мм

Тежина: 33.93 грама

Парична вредност: 1 ZAR

Пакетирање: Тврда пластична капсула

Категорија: ЗЛАТО