10x10гр комби бар сребро Валкамби

Купи: 13.450
Продади: 10.660

Спецификации

Производител: Valcambi SA

Метал: AG

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Правоаголна

Големина: 74.00 x 105.00 x 1.40 мм

Тежина: 100 грама

Нумерирање: Без нумерирање

Пакетирање: Блистер

Категорија: СРЕБРО