1 унца златна монета Австралиски кенгур

Продаваме:

112.430 МКД

Купуваме:

108.700 МКД

На залиха

Земја на потекло: Австралија

Производител: The Perth Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 32.10 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: AUD (Австралиски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.