Нема на залиха

1/4 троја унца Австралиски лунар година на зајакот

Продаваме:

31.340 МКД

Купуваме:

28.580 МКД

Спремно за испорака денес

Достава за 1-3 работни дена

Земја на потекло: Австралија

Производител: The Perth Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 20.60 мм

Тежина: 1/4 троја унца (7.78 грама)

Валута: AUD (Австралиски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ