1/2 ons monedhë ari Gjethja kanadeze e panjës

Në gjendje


Vendi i origjinës: Kanada

Prodhuesi: Royal Canadian Mint

Metale: AU (Ari)

Pastërtia: 999.9 (24 karat)

Teknologjia e prodhimit: I prerë

Forma: Rreth

Diametri: 25.00 mm

Pesha: 1/2 troj ons (15.55 gram)

Monedha: CAD (Kanadez dollar)

Paketimi: Kapsulë plastike

Produkti është i përjashtuar nga TVSH-ja


Imazhet ilustrojnë se si duhet të duket një produkt. Një ndryshim në vitin e prerjes së monedhave dhe numrin serial të shufrave është i mundur.