1 троја унца Кругерранд

Купи: 113.170
Продади: 109.300
Очекувана достава

Спецификации

Производител: Rand Refinery

Метал: AU

Чистота: 916.7

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Големина: Q32.77 мм

Тежина: 33.93 грама

Парична вредност: 1 ZAR

Пакетирање: Тврда пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ

Категорија: ЗЛАТО