GoldScreenPen

Нема на залиха


Опис:

  • Тестирајте ја автентичноста на благородниот метал
  • Секоја паричка и мала плочка може да се тестираат (до 1 унца)
  • Можно е мерење преку тенки фолии и блистери
  • Сребрениот прибор за јадење може јасно да се провери дали има вредност

Пакетот вклучува:

  • GoldScreenPen
  • Полнач
  • Упатство за употреба
  • Практично кутивче за носење

Информации за GoldScreenPen

Ако ви требаат неуништувачки и длабоко проникнувачки тестови за автентичност на благородни метали како злато, сребро, платина или паладиум, анализаторот за благородни метали GoldScreenPen е вистинскиот избор за вас. Уредот за тестирање на благородни метали го користат заложни куки, рафинерии, трговци на монети, компании за рециклирање и многу други. Добијте информации за структурата на материјалот преку спроводливоста на објектот во реално време. Лесно преносливиот GoldScreenPen ја нуди секоја функција потребна за брзо и безбедно тестирање на благородни метали.