1 унца златна монета Канадски јаворов лист - единствен рудник

Продаваме:

113.380 МКД

Купуваме:

109.650 МКД

На залиха

Земја на потекло: Канада

Производител: Royal Canadian Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 30.00 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: CAD (Канадски долар)

Oграничено издание: 40000 парчиња

Пакетирање: Блистер

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.