1 троја унца Американски орел

Продаваме:

116.350 МКД

Купуваме:

112.560 МКД

На залиха

Достава за 1-3 работни дена

Земја на потекло: Соединети Американски Држави

Производител: United States Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 916.7 (22 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 32.70 мм

Тежина: 33.93 грама

Валута: USD (Американски долар)

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ