13.96 грама златна монета 4 Австриски дукати Франц Јозеф

На залиха


Земја на потекло: Австрија

Производител: Münze Österreich AG

Метал: AU (Злато)

Чистота: 986 (23.75 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 39.50 мм

Тежина: 13.96 грама

Валута: Ducat

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.