1 унца сребрена монета Виенска филхармонија

На залиха


Земја на потекло: Австрија

Производител: Münze Österreich AG

Метал: AG (Сребро)

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 37.00 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: EUR (Евро)

Пакетирање: Пластична капсула


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.