1 унца сребрена монета Бизон

Купуваме
2.040 МКД

Нема на залиха


Земја на потекло: Соединети Американски Држави

Производител: Republic Metals Corporation

Метал: AG (Сребро)

Чистота: 999

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 39.00 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Пакетирање: Пластична капсула


Сликите илустрираат како треба да изгледа производот. Можна е разлика во годината на ковање на монетите и серискиот број на плочките.