1 троја унца Канадски јаворов лист - единствен рудник

Продаваме:

114.480 МКД

Купуваме:

110.710 МКД

Очекувана достава

Земја на потекло: Канада

Производител: Royal Canadian Mint

Метал: AU (Злато)

Чистота: 999.9 (24 карати)

Технологија на производство: Ковање

Форма: Округла

Дијаметар: 30.00 мм

Тежина: 1 троја унца (31.10 грама)

Валута: CAD (Канадски долар)

Oграничено издание: 40000 парчиња

Пакетирање: Пластична капсула

Производот е ослободен од ДДВ